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Q: What are my voting rights in the condominium association? 

A: Each Unit is entitled to cast one vote in the Atlantis at Perdido Association, Inc. 

 (the “Association”). 

 

Q: What restrictions exist on my right to use my unit? 

A: No unit may be used for other than residential purposes.  There are various 

 restrictions on the use of your unit, and these are set forth in detail in Article 10 of 

 the Declaration of Condominium and Exhibit (F) to the Declaration. 

 

Q: What restrictions exist on the leasing of my unit? 

A: None, except unit may only be leased for residential purposes and for period of 

 six (6) months or more. 

 

Q: How much are my assessments to the Association? 

A: All Assessments are due on the first of each month.  As of May 1, 2015, the 

 total monthly assessments are $1,250.00. See Exhibit (G) of the Declaration for                                       

            details of the share of common elements and common expenses regarding the   

            Association and see the Estimated Operating Budget of the Association. 

 

Q: Do I have to be a member in any other association? If so, what is the name of 

 the association and what are my voting rights in the association?  Also, how  

 much are my assessments? 

A: No, you do not have to be a member of any other association. 

 

Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other  

 commonly used facilities?  If so, how much am I obligated to pay annually? 

A: No, you are not required to pay rent or land use fees for any recreational or 

 other commonly used facilities.  

 

Q: Is the condominium association or other mandatory membership association 

 involved in any court cases in which it may face liability in excess of 

 $100,000?  If so, identify each such case. 

A: None. 

 

Q: Are there any other representations as described by the Florida 

Condominium Act that are required to assist the purchaser in deciding 

whether to purchase a condominium unit? 

A: None 

 

NOTE:   THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN 

NATURE.  A PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL 

REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES CONTRACTAND THE 

CONDOMINIUM DOCUMENTS.  

 


